fc bihor steaua bucurești

FC Bihor – Steaua București, 19.09.2024

Cu noroc, Steaua București a ajuns pe locul 4 în campionat. Este un loc pe care, dacă e să fim sinceri, jocul nostru nu îl merită. Deja, de prea multe etape tot așteptăm ca echipa noastră să joace fotbal. Cumva, însă, a tot mers în sus. E puțin probabil însă ca un joc modest să o țină sus și după această etapă. Dacă Steaua București nu învinge la FC Bihor, are mari șanse să piardă poziția din play-off.

Steaua a învins chinuit CSM Focșani etapa trecută. Un dezamăgitor 1-0, cu echipa care venea după 4 înfrângeri consecutive și care acum ocupă antepenultimul loc în campionat.

FC Bihor nu e nici ea în mare formă, însă e într-o formă mult mai bună decât CSM Focșani. În plus, are de partea sa distanța!

Pentru steliștii care nu au aflat încă acest lucru, Steaua București a pornit spre Oradea marți, 17 septembrie, la ora 8:30. Antrenorul Daniel Oprița a hotărât ca echipa să facă deplasarea mai repede, pentru a se putea odihni.

Este, evident, o nouă palmă dată de permanentul interimar Bichir, handbalistul Cian, Bamse și ceilalți anti-steliști care conduc Steaua. Am ajuns în situația în care clubul nostru, cel mai bogat din țară, nu poate să cumpere niște bilete de avion. Adică, de putut poate. Dar nu vrea. Nu vor cei care îl conduc. Pentru că rezultatele nu sunt importante pentru ei.

Așa că ai noștri fac o excursie de 1200 km iar adversarii din această etapă își freacă mâinile cu poftă. Au șanse mari să câștige măcar 1 punct.

FC Bihor a strâns 7 puncte în această ediție de campionat, din 2 victorii și un egal. A pierdut 3 meciuri. A marcat 6 goluri și a încasat 7.

Steaua nu are probleme în defensivă, dar atacul său încă doarme. Dacă Chipirliu va fi prea obosit după această excursie, e puțin probabil să luăm cele 3 puncte.

Cel mai probabil, Steaua va folosi următorul prim 11:

Steaua București: Frănculescu – Beța, Vîrtej, Ad. Ilie – St. Drăghici (cpt.), Rober Sierra, Dani Iglesias, Nedelea – Dav. Păcuraru, Chipirliu, Ad. Popa

FC Bihor – Steaua București va avea loc joi, 19 septembrie, de la ora 17:00. Meciul e transmis pe Digi Sport 1.

Forza Steaua!